Photo Diary: Hassan Maikal

Hassan Maikal

Hassan Maikal juhlisti Betonitarha-debyyttialbuminsa julkaisua Tavastialla 14. elokuuta 2021. 

Hassan Maikal on lupaava tulokasartisti, jonka debyyttialbumi Betonitarha ilmestyi toukokuussa 2021. Sony Musicille levyttävän artistin musiikissa rap ja r&b yhdistyvät sulavasti afrovivahteisiin popmelodioihin. 

Tuotannollisesti kokeileva ja kunnianhimoinen esikoisalbumi on artistin kasvutarina oman äänen ja yhteisön löytämiseen yksinäisyydenkin uhalla. Kontulasta kotoisin olevalle Hassanille betonilähiö on ollut turvapaikka, jossa aito yhteisöllisyys kukkii betonin kovan pinnan läpi. Se mikä jollekin muulle vaikuttaa kenties vaaralliselta, tuntuu toiselle turvalliselta kodilta.

Samana iltana ennen Hassan Maikalia lavalla nähtiin myös Ege Zulu, joka puolestaan juhlisti Swengari-konseptialbuminsa julkaisua.

Koe Hassan Maikalin levynjulkkarit kuvina alta.

Kuvagalleria

 

 

 

 

Katso Instagram-story keikalta

Kuuntele Betonitarha Spotifyssa

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.