Photo Diary: Costee & Cledos

 

Kolme hurraahuutoa sille, että pääsin pitkästä aikaa keikalle! Koska tapahtumat ovat olleet maailmantilanteen vuoksi kokonaan säpissä, ei missään ole tapahtunut mitään. Edellisen kerran pääsin keikalle viime syksynä, kun Tavastialla vielä järjestettiin muutamia keikkoja lohkotusti, tilanne huomioonottaen.

Nyt kokoontumisrajoituksia on hiljalleen lievennetty Etelä-Suomessa. Tämän hetken rajoitusten puitteissa Helsingin ja Uudenmaan alueella saa rajatuissa ulkotiloissa järjestää korkeintaan 50 henkilön tilaisuuksia, mikäli noudatetaan tämänhetkistä hygienia- ja turvallisuusohjetta, sekä fyysinen kontakti osallistujien välillä pystytään välttämään. Yli 50 henkilön tilaisuuksia ulkotiloissa voi järjestää jakamalla yleisön lohkoihin tietyin reunaehdoin.

Pitkän keikkahiljaisuuden itseltäni rikkoi Costeen ja Cledosin keikka Helsingin Allas Sea Poolin merellisessä miljöössä. Loppuunmyydylle keikalle haikailtiin vielä ovellakin lippuja, joten into päästä keikalle oli selkeästi kova, ja väkisinkin hymyilytti yleisön innokas energia, nauru, ja laulu.

Myös Altaan tapahtuma-alue on jaettu 50 hengen lohkoihin, jotka täytetään saapumisjärjestyksessä. Keikkailijat saavat saapuessaan värilliset rannekkeet, jotka sitten merkkaavat jokaiselle osoitettuja lohkoja, ja joita pidetään ranteessa koko keikan ajan. Jonottaessa ja keikka-alueella liikkuessa tulee huolehtia turvaväleistä ja käyttää maskia. Kesän keikkojen yleisökapasiteettia rajataan jatkossakin aina ajantasaisten viranomaisten määräysten mukaisesti ja myös järjestelyissä mukaillaan niitä.

Katso kuvat keikkakesän korkkauksesta alta!

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.