Hip hopin sukupuolimarginaaleille järjestettävä rap bootcamp starttaa lokakuussa

 

Legendaarinen levy-yhtiö Monsp ja HMC Publishing – musiikkikustantamo järjestävät kolmipäiväisen intensiivistudiosession hip hopista kiinnostuneille naisille ja trans- sekä muunsukupuolisille henkilöille. Bootcampin artistimentoreina toimivat F, Gracias sekö Etta ja kurssi järjestetään 13. − 15. lokakuuta Helsingissä.

 

Mukaan haetaan tekijöitä, jotka tarvitsevat apua projektiensa viimeistelyyn sekä työkaluja oman osaamisen syventämiseksi. Kurssi on maksuton. 

Bootcampille mukaan valitut pääsevät näyttämään kykynsä ja kokeilemaan taitojaan musiikin tekemisessä ammattilaisten koutsaamana. Kukin kurssille osallistuva pääsee omaan studiosessioon ammattituottajan kanssa sekä artistimentorien sparrattavaksi. Studiolla työskennellään ammattimuusikoiden ja musiikintekijöiden kanssa, jotka tukevat osallistujia muun muassa tuottamisessa ja sanoittamisessa sekä antavat vinkkejä artistiutta kohti. Bootcamp-studiosession tavoite on auttaa yksin projektiensa kanssa kamppailevia tekijöitä eteenpäin sekä vahvistaa itseluottamusta oman musiikin tekemiseen.

Koronaturvajärjestelyt on huomioitu studioilla.

 

Kurssin osallistujat valitaan avoimessa haussa, joka on auki 3. − 17.9.2020. Kurssille haluavat voivat hakea mukaan lähettämällä vapaamuotoisen kuvauksen itsestään, musiikistaan ja artistihaaveistaan sekä hyväksi katsomansa määrän demoja osoitteeseen ida@monsp.com.

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.