Uudistunut blogi on nyt auki — Osallistu kävijäkyselyyn!

 

Hip hip hurraa! Hurraahuuto siis sille, että Musiikkiblogi on juuri avannut virtuaaliset ovensa uudistetun ulkoasun merkeissä. Täten myös uusi vuosikymmen aukeaa freesillä pohjalla, ja ah, miten paljon ihanaa musiikkia tämä pohja varmasti tuleekaan näkemään!

Uudistuneen ulkoasun on suunnitellut brasilialainen Gabriela Melo. Vierailkaa vapaasti sivuston jokaisessa nurkassa, ja pistäkää somet ja soittarit seurantaan! Musiikkiblogi.fi löytyy mm. Spotifysta, Facebookista ja Bloglovinista, ja allekirjoittanut myöskin Instagramista.

 

Osallistu kävijäkyselyyn

Alta löydät myös Musiikkiblogin ensimmäisen virallisen kävijäkyselyn, joka on avattu tänään. Jos ottaisit sille hetken, olisin iloinen! Kävijäkysely on anonyymi, ja sen täyttämiseen menee n. minuutti.

Mikäli lomake ei näy alla, voit myös avata sen uuteen ikkunaan tästä linkistä.

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.