Isaac Senen hypnotisoiva kutsu kansalle

 

Isaac Sene julkaisi männä viikolla debyytti-EP:nsä Koko kansan EP. Viime vuonna Sene on julkaissut pari EP:n ulkopuolista biisiä, minkä lisäksi Seneä on kuultu vierailemassa mm. Yeboyahin, Sebastian Da Costan sekä Braven biiseissä. Senen EP:llä kuullaan vierailemassa Yeboyah, sekä Vesta. Julkaisun tuotannosta vastaa Olli Palmunen.

 

Siilinjärvellä kasvanut 22-vuotias Isaac Sene on kiehtova tulokas, jonka moderni, soul-vivahteinen pop sekoittelee mutkattomasti vaikutteita mm. rock- ja jazz-musiikista. Suomalaisen popin kentällä Sene on siis raikas tuulahdus.

 

”Koko kansan EP -nimellä haluan viestiä, että musiikkini on nimenomaan koko kansan musiikkia. Inspiroidun lähes kaikesta elävästä, joten sen täytyy kuulua. Ehkä musiikkini laittaa ajattelemaan, mitä kaikkea sinäkin voit olla.”

 

Koko Kansan EP:n soundit eivät ole niin suoraviivaisia ja helppoja kuin monella muulla suomalaiseen poppiin läpimurtoa tekevillä tulokkailla, mutta juuri se onkin Senen vahvuus. Biisit haastavat kuulijan keskittymään ja nappaamaan kiinni sen eri vivahteista. 

EP:llä soundit vaihtelevat jatkuvasti ja biiseillä kuullaan vivahdus niin funkkia, soulia kuin lattariakin. Se kuulostaa huumaavan monipuoliselta.

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.