Graciasin tyylit ei ole kaupan

Graciasin uusi singlejulkaisu Tyylit kertoo yksinkertaisesti vapaudesta tehdä ja luoda eri tyyleillä, luopumatta kuitenkaan omasta stailista. Tyylikkään tuotannon takana on kansainvälisestikin menestynyt suomalainen tuottaja MD$. 

 

Tyylit on nimensä mukaisesti sekä soundillisesti, että visuaalisesti tyylikäs paketti. Sen coolius piilee rauhallisessa itsetietoisuudessa, sekä sen maltillisessa ulosannissa.

Kappaleelle on julkaistu myös tuotantoyhtiö Dumboen ohjaama värikäs, ysärivaikutteinen musiikkivideo. Mukana nähdään ja kuullaan hillittömästä Stäcki-bängeristään tutuksi tulleet Kayla & Nevaeh, ja juuri kyseistä biisiä samplataankin Graciaksen biisillä. 

Gracias on julkaissut uransa aikana kaksi englanninkielistä albumia, sekä yhden EP:n. Aiemmin Graciaksen musiikkia on kuultu vain englanniksi, ja ensimmäisen suomenkielisisen, supermainion soolosinglensä Toleka hän julkaisi vasta syyskuussa 2017. Sittemmin Graciaksen suomenkielistä räppiä on kuultu aikaisemmin lukuisina featteina, kuten mm. Gettomasan platinaa striimanneilla Entä sä ja Ei mitää järkee –biiseillä. 

Graciaksen odotettu ensimmäinen suomenkielinen albumi GRACIASI LP julkaistaan toukokuun alussa PME Recordsin kautta, jonne Gracias sainattiin kuusi vuotta sitten. Gracias kertoo albumin olevan oman elämänsä henkilökuva, jota tehdessään hänen täytyi opetella uskaltamaan käyttää kaikkia tarjolla olevia ulottuvuuksia.

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.