Kauniita kuvii (Mon-Sala)

Uusi vuosi ja uusi vuosikymmen, ja hitto että tuntuu edelleen yhtä hyvältä olla todella fiiliksissä uudesta musasta! Mennään suoraan asiaan, eli siihen mitä fiilistelen juuri nyt.

 

Mon-Salan syksyllä julkaisema Boys Don’t Cry on ollut mulla tehosoitossa julkaisustaan saakka, ja löytyi itseasiassa myös meikäläisen viime vuoden kuunnelluimpien kappaleiden kärjestä, mikä myös kertoo ehkä jonkun verran siitä kuinka kovasti olen biisiä loppuvuoden haipannut.

Pian julkaisuun tulevan EP:n toinen sinkkulohkaisu Kauniita kuvii julkaistiin joulukuussa, ja se on nyt saanut rinnalleen uuden, törkeen siistin musavideon (yllä)! Se syventää hienosti biisin tunnelmaa ja lukitsee kuulijan/katsojan paikalleen kuulemaan jokaisen sanan.

Artisti kertoo, että on kausittain kirjoittanut pelkästään surullisia kappaleita, mutta uutta EP:tä tehdessään halusi lisätä melankoliaan aggressiivisuuden sävyjä. Mon-Salan tapa tekstittää, lausua ja maalailla tunnelmaa kappaleillaan on vangitseva ja uniikki. 

Kauniita kuvii on lohkaisu Mon-Salan 17.1. julkaistavalta EP:ltä DNF. Aiemmin Mon-Sala on nähty mm. Adikian tuplaajana keikoilla, sekä D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -kokoonpanossa. Aiemmin julkaistu Boys Don’t Cry oli Mon-Salan debyyttisingle sooloartistina.

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.