Musiikkiblogi x Ellinoora

 

Vuonna 2019 Musiikkiblogi.fi tarjoilee joka kuukaudelle oman soittolistan.  Joulukuun soittarin on kuratoinut Ellinoora! 

 

“Tämä on syksyn soittolista. Musaa on laidasta laitaan: poppia, räppiä ja indietä, uutta ja vanhempaa klassikkoo. Tää on esimerkkisoittolista siitä, mitä voisin itse kuunnella esimerkiksi metromatkalla tai yksin kotona”, Ellinoora kommentoi soittolistaansa.

Musiikkiblogin soittolistasarja esittelee eri artistien kuratoimaa musiikkia kuukausittain. Kuukauden artistisoittolistan löydät aina etusivun karusellista, sekä Musiikkiblogin Spotify-profiilista. Ota seurantaan Musiikkiblogin Spotify ja tutustu muihinkin Musiikkiblogin soittareihin täältä.

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.