Photo Diary: Lewis Capaldi

Lewis Capaldin suhteen keikkajärjestäjällä kävi joko mahdottoman hyvä vainu, tai järjetön tuuri, sillä sitten keikan julkistamisen jälkeen on Capaldin ura lähtenyt vauhdikkaasti lentoon, ja tämä on takuuvarmasti viimeinen kerta kun Capaldi enää nähdään soittamassa näin pienellä areenalla. 

Capaldi teki myös historiaa ollen maailmanlaajuisesti ensimmäinen artisti, joka ehti julkistaa ja myydä loppuun areenakiertueen ennen debyyttialbuminsa julkaisua. Debyyttialbumi Divinely Uninspired to a Hellish Extent julkaistiin toukokuussa.

Tavastialla oli kotoisa tunnelma, kun Lewis Capaldi nousi lavalle herkistäen yleisön jatkuvaan yhteislauluun herkillä balladeillaan ja riipaisevalla äänellään, mutta samalla myös rikkoi jatkuvasti tuota tunnelmaa minuutteja kestävillä välispiikeillä ja vitseillä. Ilta oli ilotulitusmainen yhdistelmä stand up -komiikkaa, ja koskettavaa musiikkia.

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.