Musiikkiblogi x Aleksanteri Hakaniemi

Vuonna 2019 Musiikkiblogi.fi tarjoilee joka kuukaudelle oman soittolistan. Lokakuun soittarin on kuratoinut Aleksanteri Hakaniemi, lue alta millä perusteella biisit päätyivät soittarille! 

 

Glen Hansard – Falling Slowly

Monet hyvistä biiseistä mä kuulen mun Kouvolan frendeilt, ku käydää soittaa pubeis viinipäissää enemmän ja vähemmän salaa kaikkee mitä mielee juolahtaa. Tää jäi takataskuun viime kerralt.

 

Post Malone – Allergic

Yleensäottaen mua ei kiinnosta mikään, mikä pitäis just nyt kiinnostaa, mut Post Malone on poikkeus. Se johtuu siitä, et vaikka Post Malone on mielikuvallisesti tota trap/urban-osastoo, nii sisimmässäänhä se on iha rock-tyyppi. Nyt se genre puskee sielt läpi ja muokkaa kivasti tota valtavirtakenttää! Tää on yks lemppareist uudelt levylt.

 

Mike Posner – Song About You

Sinkkukeskeisessä musanjulkasutavassa on alkanu esiintyy isojen kansainvälisten artistien suunnalta tervetullutta toisinajattelua. Tai ennemminkin vois sanoa, että ajatellaan taas enemmän oldschoolisti ja kehotetaan levykokonaisuuden ahmimiseen. Tän tuoreimman Mike Posner -albumin ensimmäinen träkki on puhuttu kehotus kuunnella koko levy kerralla ja unohtaa kaikki muu. Myös esim Bruno Mars promosi viimeisintään samalla kehotuksella. Song about you on yksi tän levyn lempibiiseistä, mutta KUUNNELKAA KOKO LEVY!

 

Green Day – Father of all….

Uusin Green Dayn biisi on mulle aina maailman paras biisi, oli sitä oikeesti tai ei. Ei sil oo väliä. Green Day on mun lempibändejä ja venaan kevään keikkaa, liput on ostettu!

 

MC Kajo – Tsekkaa mun flow

Nuoruuden sankari, jota oon seurannu kaua suu auki. MC Kajo on ku multiriimitietokone, mut nopeempi. Tää levy on kulttuuriteko.

 

Prayers – Tears In The Rain

Tää laulaja on kai yhes Kat Von D:n kans ja sitä kautta löysin tän bändin aikanaa. Rakastuin tähä biisii, ku en oo kuullu tälläst enne. Rakastan luolabileitä in general!

 

Knipi – Katkoviivoja

Sillon ku musa on ihanaa, tulee hyvä olo. Knipin kynä on aina piirtäny syvää viivaa mun sydämeen aina, eikä tää soolokama tee poikkeusta.

 

John Mayer – New Light

Tätä kirjottaessa pakkaan laukkuja huomista John Mayerin konserttia varten. Globenissa yks unelma toteutuu, ku pääsee kuulemaan tätä yhtä lemppareista ekaa kertaa livenä. Älytön biisi, varsinki kitarasoolon kaks ekaa säveltä.

 

Juho Raja – Tän täytyy olla taivas

Yks tän vuoden mielenkiintoisimmista debyyteistä. Ekan kuuntelukerran kokovartalokylmätväreet jäi mielee sen hetkistä sijaintia myöde. Jotai erityistä siinä on, ku tämmöne kyynikkö itkee!

 

Ville Valo & Agents – Paratiisi

Tuli toho koko rieskaan täysadiktoituminen sen ilmestyessä. Alkuperäinen on toki aina alkuperäinen, mut Ville on kuningas. Esa Pulliaisen kepinkäsittely luo paratiisin, mihin käärme ei pääse luikertelemaan!

 

Aleksanteri Hakaniemi – Kiitän sua kaikesta

Alkusyksyn mielenkiintoisin julkaisu. Kukaan kentällä ei uskalla julkaista tällästä kamaa tai saa sydämen tuntemuksia puettua paremmin sanoiksi. Mitähän Aleksanteri julkaisee seuraavaksi?

 

Lukas Leon – Kuka se on

Suomen kovimman räppärin toinen levy on yhtä kertsiä. Toki levyn helmi on Hendrix ja tämän kertosäe, mutta tässä tsibaleessa jauhot löytävät jokaisen suuhun. Mindblowing!

 

5 seconds of Summer – Teeth

Harvemmin “mitä useampi kokki, sitä parempi soppa”, käy toteen, mutta tän biisin 12 kirjottajaa teki härkästä jälkeä. Pää räjähti ku kuulin ekan kerran. Pöllin tästä biisistä kaiken ja julkaisen omana eri nimellä!

 

Ed Sheeran feat. Stormzy – Take Me Back To London

Tää levy meni jotenki semiheittämällä ohi, mut tää biisi oli kuin dopamiinia. Tää päälle, sukka mattoon kohti kaukaisinta ABC-asemaa.

 

Samuli Putro – Rakkaus taas

Suurimman kirjoittajaidolin uusimman levyn yks lemppareista. Jaksan joka julkaisulla ihmetellä sitä, kuinka monta kiveä Samuli Putro on kääntäny mua enemmän. Näkökulmia löytyy.

 

Ursus Factory – Äiti

Yks hienoimpia lauluja ikinä. En ees käsitä missä ufotiloissa nää taitelijat pyörii, mut se on ihanaa!

 

Thirty Seconds To Mars – Walk On Water

Yks hetkeen inspiroivimmista biiseistä nuoruuden sankareilta. Aina se jaksaa ihastuttaa kun vuosikymmeniä tykitteleet bändit onnistuu uusiutumaan kompuroimatta, tosin tän bändin AMERICA-levyllä operoidaan myös ikäkriisipäissään.

 

Tiësto – BOOM

Ainut asia, joka on parempi ku kymmenen kelkkaa, on tää biisi ja kymmenen kelkkaa.

 

Vinttikoira – Entourage

Kesän 2019 the jam. Popitin tätä huolella joka paikas ja koen et jos hyvää oloa haluaa, kantsii kuunnella Vinttikoiraa.

 

P.Diddy – Bad boy for life

Mun elämäni anthem ja meidän keikan outro-nauha. Tähä on hyvä päättää myös tää soittolista.

 

Musiikkiblogin soittolistasarja esittelee eri artistien kuratoimaa musiikkia kuukausittain. Kuukauden artistisoittolistan löydät aina etusivun karusellista, sekä Musiikkiblogin Spotify-profiilista. Ota seurantaan Musiikkiblogin Spotify ja tutustu muihinkin Musiikkiblogin soittareihin täältä.

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.