Musiikkiblogi x Leo

Vuonna 2019 Musiikkiblogi.fi tarjoilee joka kuukaudelle oman soittolistan. Elokuun soittarin on kuratoinut Leo, ja se tarjoaa kesän jokaiseen fiilikseen jotain.

 

Elokuun soittolistalta löytyy liuta biisejä, joista jokainen on vaikuttanut Leon elämään, ja saanut hetkeksi pysähtymään.

“Välillä tulee biisejä jotka pysäyttää, ja ne jää omaan elämään osaksi elämän soundtrackia”, Leo kertoo. “Jos löydän jonkun biisin mistä tykkään, mulla on tapana kuunnella sitä monta viikkoa tai kuukautta putkeen. Tässä soittolistassa on mun lempiartisteja ja kappaleita, joita rakastan.”

Musiikkiblogin soittolistasarja esittelee eri artistien kuratoimaa musiikkia kuukausittain. Kuukauden artistisoittolistan löydät aina etusivun karusellista, sekä Musiikkiblogin Spotify-profiilista. Ota seurantaan Musiikkiblogin Spotify ja tutustu muihinkin Musiikkiblogin soittareihin täältä.

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.