Musiikkiblogi x F

 

Vuonna 2019 Musiikkiblogi.fi tarjoilee joka kuukaudelle oman soittolistan. Toukokuun soittolistan on kuratoinut juuri debyyttialbuminsa julkaissut F.

 

F:n soittolistalle on koottu biisejä, jotka ovat tavalla tai toisella inspiroineet artistia Mä en oo viel tarpeeks iso -debyyttilevyn teossa tai vaan sattuneet olemaan soitossa prosessin aikana. Kuuntele myös F:n viime viikolla imestynyt albumi täältä.

Musiikkiblogin uusi kuukausisoittari esittelee eri artistien kuratoimaa musiikkia. Kuukauden artistisoittolistan löydät aina etusivun karusellista, sekä Musiikkiblogin Spotify-profiilista. Ota seurantaan Musiikkiblogin Spotify ja tutustu muihinkin Musiikkiblogin soittareihin täältä.

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.