Photo Diary: Dreamgirls

Marimekon kesänäytökset starttasivat kesän tapahtumakalenterin perjantaina Espalla. Jo 28. kerran järjestettävä maksuton muotinäytöstapahtuma perinteisesti iloitsee kesää, värejä ja kuvioita Marimekon johdolla. Tämän vuoden näytöksen teemana oli vahvuus ja voimaantuminen ilon ja itseilmaisun kautta. Kevään ja kesän vaatemallistossa esiin nousevat erityisesti upeat mekot, joista Marimekon tarina alkoi. Kesänäytöksien stailaus on stylisti Minttu Vesalan käsialaa.

Esiintymässä näytöksessä nähtiin tänä vuonna feminiinistä voimaa ilmentävä D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -kollektiivi, joka toi yleisön eteen joukon kotimaisen hiphopin vahvoja artisteja; Taika Mannilan ja Lina Schifferin muodostaman dj-duon kuratoiman esityksen tähtiä ovat Adikia, F, SOFA, Yeboyah, B.W.A ja Nisa. Kokoonpano nähtiin lavalla yhdessä mallien kanssa.

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.