Musiikkiblogi x Petra

 

Vuonna 2019 Musiikkiblogi.fi tarjoilee joka kuukaudelle oman soittolistan. Tämän kuukauden soittolistan on kuratoinut Petra, jonka soittolistalta löytyvät sellaiset kappaleet, jotka eivät vanhene koskaan.

 

“Tämä lista koostuu biiseistä, jotka ei vanhene mulle koskaan. Mä kuuntelen musaa aika laidasta laitaan, mut väkisinkin laulajan merkitys on mulle iso. Tykkään persoonallisista äänistä ja se kuuluu tällä listalla. Suomenkielisessä musassa taas teksti merkitsee paljon”, Petra kertoo.

Musiikkiblogin uusi kuukausisoittari esittelee eri artistien kuratoimaa musiikkia. Kuukauden artistisoittolistan löydät aina etusivun karusellista, sekä Musiikkiblogin Spotify-profiilista. Ota seurantaan Musiikkiblogin Spotify ja tutustu muihinkin Musiikkiblogin soittareihin täältä.

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.