New Wave EP (B.W.A.)

Valloittava Betty Aho, taiteilijanimeltään B.W.A. on 24-vuotias rap-artisti, laulaja ja lauluntekijä Helsingistä. 

 

Aiemmin B.W.A. on tullut tutuksi mm. kulttimaineeseen nousseen D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -kollektiivin Koskematon-biisiltä, sekä R&B-duosta nimeltä AK. Olet saattanut bongata B.W.A.:n lavalla myös mm. Blockfesteiltä tai Flow’sta, sekä Princess Nokian, Cherrien, tai Azelia Banksin lämppärinä.

AK-duon lähdettyä eri suuntiin viime kesänä, B.W.A. otti innolla vastaan haasteen ja mahdollisuuden tutkia omia taiteellisioita visioitaan ja soundeja. Sen myötä ilmestyi marraskuussa ensimmäinen soolosinkku Creeper, ja nyt uusi neliraitainen New Wave -EP, jonka on tuottanut Veera Brink. Biisit ovat hypnotisoiva sekoitus rnb:tä, dancehallia, hip-hopia, ja 90-luvun viboja.

Tällä hetkellä B.W.A. työstää tulevaa albumiaan, joka on suunniteltu julkaistavaksi 2019-2020 vaihteessa. Tänä vuonna B.W.A. on mahdollista nähdä lavalla mm. tulevan kesän Ruisrockissa osana D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -kollekiivia.

 

  

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.