Musiikin vuosi 2019

 

Vuosi 2018 on saatu päätökseen, ja pian pääsemmekin nauttimaan vuoden 2019 tarjoiluista musiikkikentällä. Täällä Musiikkiblogissa siitä ollaan erityisen innoissaan. New year, new music.

 

Noin viikon biisit

Myös Noin viikon biisit -postaussarja, sekä soittolistat palvelevat vuonna 2019. Noin viikon biisit esittelee jatkossakin uutta musiikkia, varteenotettavia tulokkaita, sekä muita Musiikkiblogin tämän hetken suosikkeja. Soittolista päivittyy perjantaisin, ja postaussarja noin kerran viikossa, eli silloin tällöin, eli emme oikeastaan osaa sanoa milloin.

Noin viikon biisit -soittolista kuitenkin uusiutuu hieman alkavana vuonna. Siinä missä aiemmin Noin viikon biisit on päivitetty vuosisoittolistalle, joka kasvaa täyteen mahtavuuteensa vuoden loppua kohden, palveleekin Noin viikon biisit tästä lähtien viikkosoittarin muodossa, josta löydät vain viimeisimpänä perjantaina päivitetyt kappaleet. 

Koko vuoden kappaleet arkistoidaan myös erikseen vuosisoittolistalle, josta vuoden aikana nostetut kappaleet löytyvät siis myös tuttuun tapaan kokonaisuudessaan.

 

Musiikkiblogi x

Vuonna 2019 Musiikkiblogissa käynnistyy myös soittolistasarja, joka tarjoilee eri artistien kuratoimaa musiikkia. Kuukauden artistisoittolistan löydät aina etusivun karusellista, sekä Musiikkiblogin Spotify-profiilista.

 

Tilaa soittolistat Spotifyssa

Noin viikon biisit -viikkosoittolistan voit tilata täältä.

Noin viikon biisit -vuosisoittolistan 2019 voit tilata täältä.

Tilaa Musiikkiblogin Spotify ja tutustu täyteen soittolistavalikoimaan täällä.

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.