Musiikkiblogi.fi on nyt auki!

Uusi sivusto Musiikkiblogi.fi avasi ovensa musiikin ystäville tänään 6.8. 

 

Musiikkiblogi.fi tarjoaa musiikkiaiheista sisältöä mm. haastatteluiden, livereportaasien, keikkakuvien sekä soittolistojen muodossa. Lisäksi blogissa nostalgisoidaan vanhoja suosikkeja, syynätään uusia biisejä, sekä pureudutaan erilaisiin musiikin herättämiin tuntemuksiin.

Tänään avattu Musiikkiblogi.fi on itsenäinen musiikkimedia, jota kirjoittaa helsinkiläinen multimediasupersankari Joanna Tzortzis, eli minä itse. Soft spottini musiikissa ovat mehevät soundit sekä nälkäiset tulokkaat, joilla on kova draivi luoda uutta. Musiikkiblogissa keskitytäänkin hyvän musiikin hekumoimiseen!

Musiikkiblogi.fi kääntää itselleni uuden sivun musiikkiin pohjautuvan sisällöntuottamisen saralla, sekä kokoaa yhteen vanhojen projektieni parhaat sisällöt.

Musiikkiblogin juuret sijoittuvat vuosikymmenen taakse, jolloin perustin kansainvälisen pääasiassa musiikkiin keskittyvän webzinen, jonne tuotin yhdessä tiimini kanssa samankaltaista sisältöä englanniksi vuosina 2008-2014. Sittemmin löysin paikkani kotimaisessa musiikkiblogimaailmassa vuonna 2014, jolloin aloitin oman blogini Rosvot-musiikkiblogiportaalissa. Siellä viihdyin useamman vuoden, kunnes päätin lanseerata musiikkiblogini nyt itsenäisenä.

Kutsun teidät lämpimästi tutustumaan uuteen itsenäiseen musiikkimediaan! 

 

Yhteydenotot: 

Joanna Tzortzis
joanna@musiikkiblogi.fi

Follow my blog with Bloglovin

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.