Ukkonen (Hämärä)

Aina silloin tällöin (oikeastaan hyvin harvoin) eteen sattuu sellainen biisi tai artisti, joka pysäyttää. Sellainen joka herättää niin paljon tuntemuksia, ettei voi muuta kuin hehkuttaa ihan kaikille kavereille (siihen tämäkin blogi lopulta perustuu) ja kaivaa artistista esiin kaikki tieto mikä on saatavilla.

Niin kävi nyt pitkästä aikaa, kun hiljattain julkaistiin uusi kappale Ukkonen, esittäjänä mystinen, uusi nimi HÄMÄRÄ.

Fiilistelen isosti sitä, että Suomessa nousee esiin kokeilevampaa musiikkia. Esimerkiksi View sekä Vesta ovat viime vuosina hienosti venyttänyt erilaisia genrerajoja, ja tehnyt jotakin mitä harva pystyy lokeroimaan, mutta moni silti pitää.

Myöskään tätä biisiä ei oikein voi lokeroida. Siinä on jotakin äärimmäisen omituista, siis oikeasti omituista, ja siksi pidän siitä niin paljon. Kokeilevissa taustoissa kuullaan vähän kaikenlaista, mutta paketin pitää kasassa tummanpuhuva naisääni, joka pysäyttää.

Avainsanat: Sunnuntaidarra, syysillat, femme Paperi T, luonnonilmiöt

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.