Photo Diary: Lukas Leon

 

Lukas Leonin debyyttialbumi Simba ilmestyi torstaina 14.6. ja levyn julkaisua juhlittiin heti lauantaina Tavastialla. Lukas Leon on saanut erityisesti huomiota siksi, että hän on ensimmäinen Cheekin Liiga Music levy-yhtiölle sopimuksen tehnyt artisti.

 

Ennakkoon oli vihjailtu, että puoli tuntia ennen showtimea nousisi lavalle myös yllätysesiintyjä. Mielestäni oli itsestään selvää, että tuo yllätysesiintyjä olisi Lukas Leonin mentori Cheek, sillä hänen oli tiedotettu muutenkin olevan paikalla vierailemassa Lukas Leonin XTC -biisillä.

Samalla kuitenkin pohdin, että eikö Cheek näin enemmänkin veisi huomiota suojatiltaan ja illan päätähdeltä Lukas Leonilta. Näin ei kuitenkaan onneksi käynyt. Cheek nousi lavalle Herrasmiesliigan kanssa ja heiltä kuultiin yhteensä nelisen kappaletta, jotka nostattivat tunnelmaa juuri sopivasti illan pääaktia varten.

Toukokuussa Cheekin Täältä sinne -hallikiertueella lämmitellessään hyvää esitreeniä saanut Lukas Leon nousi Herrasmiesliigan jälkeen lavalle ja otti yleisönsä haltuun kuin vanha tekijä. Keikan aikana yleisöön jaettiin mehujäätä ja lavalla nähtiin myös vierailemassa Etta sekä jo aiemmin lavalla nähty Cheek.

 

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.