Extended Virtual Reality Play Vol. 1 (OPIUM)

Ai mikä ihmeen OPIUM? No, yllättävän luonteva yhteistyö, jossa osaamisensa yhteen ovat koonneet pitkän linjan tuottaja ja biisintekijä OP Beats, ensi syksyllä myös Vain Elämää -formaatissa nähtävä rap-artisti ja levy-yhtiö-setä  Pyhimys, sekä urbaania poppia tekevä tulokas Juulia.

 

Extended Virtual Play (Vol. 1) kuulostaa jotenkin niin ihanan omituiselta. Se on myös tekijöidensä täydellinen summa. Suuressa roolissa ovat tietenkin OP Beatsin tarjoamat taustat. Samalla kuitenkin myös Pyhimyksen soundi on niin tunnistettava, ja tekstit niin taitavia, että ne tarjoavat jokaisella kuuntelukerralla jotakin uutta pohdiskeltavaa. Juulian huumaavan tumma soundi kuroo koko kokonaisuuden täydellisesti yhteen.

Oikeastaan Juulia on EP:llä ihan täydellinen kirsikka koko omituisen kakun päällä, sillä yhtään tunnetummat naisvokaalit olisivat saattaneet tylsistyttää, ja yhtään kepeämpi laulusoundi olisi EP:stä tahattoman popin. Juulian soundi on tumma ja mielenkiintoinen, ja se tuo kappaleisiin sitä jotain.

Tähän kohtaan valitsisin yleensä omat suosikkini plätyltä, mutta piru vie nämähän ovat kaikki niin hyviä, etten osaa valita! Onneksi “vol. 1” enteilee sitä, että tulevaisuudessa saatavilla olisi myös ainakin toinen vastaava julkaisu. Toivon niin!

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.