Photo Diary: Jenni Vartiainen

Maailman jumalaisin Jenni Vartiainen palasi tänäkin vuonna jälleen tanssittamaan vappua juhlivaa kansaa Tavastialle maanantaina! Viime vappuna Vartiainen veti Tavastian täyteen kaksi iltaa putkeen, mutta tällä kertaa luvassa oli vain yksi, joskin loppuunmyyty ja unohtumaton konsertti.

Viime vuonna oli vapun kunniaksi Tavastia kuorrutettu ilmapalloilla eikä tämäkään vuosi ollut poikkeus — en ole varmaan koskaan nähnyt yhtä paljon ilmapalloja ja serpentiiniä Tavastian lavalla! Viime vuonna bändin vappuasut oli toteutettu Tom of Finland -hengessä, mutta tänä vuonna lavalla nähtiinkin supersankareita. Itse Vartiainen aloitti keikan hillityssä trenssissä, laseissa ja virallisessa nutturassa, mutta ensimmäisen biisin jälkeen luopui hän näistä kaikista ja paljasti supersankarin asunsa!

Tsekkaa ohesta muutama kuva illan keikalta!

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.