Photo Diary: Hurts

 

Luin tässä juuri viime vuoden maaliskuussa kirjoittamaani tekstiä Hurtsin keikasta Hartwall Areenalla eivätkä fiilikseni Hurtsista tai bändin suhteesta Suomeen ole ajan kuluessa juurikaan muuttuneet, joten tekstini viime vuodelta voit käydä lukemassa täällä.

Viime keskiviikkona Hurts saapui jälleen Suomeen ja nousi lähes loppuunmyydyn Black Boxin lavalle. Tunnelma oli jotenkin poikkeuksellisen lämmin. Lieneekö syynä yhtyeen tuoreeltaan julkaistu Desire -albumi, joka on ehkä virittänyt kaikki tilassa samalle innokkaalle taajuudelle.

Sananen uudesta levystä täällä.

 

 

Settilista

Desire
Ready To Go
Some Kind of Heaven
Sunday
Silver Lining
People Like Us
Hold On To Me
Miracle
Rolling Stone
Weight Of the World
Better Than Love
Somebody to Die For
Sandman
Lights
Walk Away
Something I Need To Know
Wonderful Life
Bigger Than Us
Wings

———————-

Beautiful Ones
Stay

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.