Voita liput Hurtsin keikalle!

 

Ihastun musiikkiin, uusiin artisteihin ja biiseihin hyvin usein. Suuria, elämänmittaisia rakkauksia, sellaisia joita voisin sanoa oikeasti suosikkiartisteikseni tai -bändeikseni, nimeän kuitenkin yllättävän harvoin. Ehkä muutaman vuoden välein.

Yksi näistä sydämeni ryövänneistä bändeistä on kuitenkin Hurts, jonka aivan sattumalta löysin aikoinaan Spotifyn ihmemaasta. Olen todella onnellinen ja onnekas, että ehdin nähdä yhtyeen livenä esimerkiksi Helsingin Circuksessa, ennen kuin bändi kasvoi nykyiseen hallien ja areenojen kokoiseen suosioonsa. Olen myös tosi onnellinen siitä, että tämä bändi viihtyy Suomessa niin hyvin, että olen päässyt sen näkemään niin monta kertaa. Ja on tässä tullut kerran hypättyä rapakon toisellekin puolella kun matkustin katsomaan kaksikkoa Saksaan muutama vuosi sitten.

Vahva keikkasuositukseni siis sijoittuukin tällä kertaa marraskuulle, jolloin yhtye saapuu esiintymään Helsingin jäähallille upeaan Black Boxiin! Black Boxissa yleisö pääsee nauttimaan sekä intiimin klubikeikan energiasta että isosta keikkatuotannosta seisomapaikoilta eli luvassa on tälläkin kertaa varmasti unohtumaton kokemus.

Ilokseni sainkin Sony Musicilta arvottavaksi kaksi lippua teidän lukijoiden kesken juurikin tälle Hurtsin keikalle 8. marraskuuta! Osallistua voit kommentoimalla tämän postauksen alle. Muistathan jättää kommentoidessasi myös sähköpostiosoitteesi! Kilpailu päättyy 1.11.2017 klo. 9.

 

Kilpailu on päättynyt, kiitos osallistujille! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.