Blockfest 2017

Blockfest, ah. Tuo upea festari, joka vei sydämeni kertaheitolla vuonna 2016. Ihastuin tapahtumaan tuolloin niin paljon, että päätin lähtökohtaisesti ottaa sen omaksi menotärpikseni tästä lähtien jokainen kesä!

Blockfesteillä on maine tietynlaisena kesän ja festarikauden päätösjuhlana, jossa paistaa aina aurinko sekä ihmisten kesken on hyvä ja rento meininki. Tämä kesä ei ollut jälkimmäisten puolesta poikkeus, mutta säät eivät hellineet Blockfestejä yhtä suurella antaumuksella kuin aikaisempina vuosina.

Sateista huolimatta Blockfesteille mahtui lukuisia muistettavia hetkiä; mm. Kuben suosio yllätti monet, Avaimen (Asa) kulttilevy Punainen Tiili kuultiin kokonaisuudessaan, Paperi T veti festareilla vuoden ainoan keikkansa ja festarin päättänyt Profeetat toi lavalle räppäämään Antti Holman sillä festareilla kuvattiin myös Dome Karukosken tulevaa Veljeni Vartija -elokuvaa.

Alla muutamia fiiliskuvia viikonlopulta!

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.