Alasti-klubi

Olen aina rakastanut akustisia keikkoja ja versioita biiseistä, ne antavat jotain uutta ja rehellistä ja ikään kuin riisuvat kerroksen biisin päältä. Siksi Alasti-klubin konsepti on viehättänyt minua alusta asti sillä siinä on pureuduttu juuri tuohon tunteeseen.

Alasti-klubi on konsepti, joka on Elias Kaskisen, Kalle Lindrothin ja Roope Salmisen alkuperäisidea. Kaskinen on isännöinyt klubia vuodesta 2014 alkaen ja tänä syksynä klubisarja toteutuu Helsingin Kulttuuritalolla intiimissä black boxissa.

 

“Klubin ydinajatus kiteytyy siihen, että alastomuus on kaunista ja rumaa, pelottavaa ja kiihottavaa, paljasta ja siksi rakastettavaa. Klubilla etsitään tutuista lauluista uusia puolia ja riemuitaan pienistä yksityiskohdista.”

 

Olen tosi onnellinen, että olen päässyt aiemmin todistamaan tätä klubia intiimeille klubeille kuten Le Bonk ja Virgin Oil mutta myös tosi iloinen siitä, että tuota intiimiä tunnelmaa oltiin saatu vangittua vähän myös näihin uusiin, kulttuuritalon kokoisiin puitteisiin.

Kaskinen on haastattelijana aivan loistava ja starttaakin illan aina intiimillä, syväluotaavalla haastattelulla. On ollut ilo todistaa artisteja aidosti avoimina puhumassa luomisprosessistaan tai tarinoista tuotoksiensa takana. Haastatteluita seuraa akustinen setti, jossa illan artisti soittaa kappaleistaan riisuttuja versioita.

 

Niiden onneksi, jotka klubille eivät ole paikan päälle päässeet; uudistuneen Alasti-klubin keikat on tällä kertaa myös televisioitu ja esitetään vuoden 2017 lopulla C More -suoratoistopalvelussa. Alasti-klubin jaksot esitetään myös Subilla keväällä 2018!

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.