Kesha – Praying

 

Totutusta soundistaan sekä aiemmista sinkuistaan vahvasti poiketen, Kesha on julkaissut nyt vahvan pianoballadin! Uusi kappale Praying on ensimmäinen soolobiisi jonka Kesha on julkaissut sitten vuonna 2012 ilmestyneen Warrior-levyn.

Näihin välivuosiin on mahtunut myös oikeuskiista jonka läpi laulaja on navigoinut tietään tähän pisteeseen. Keshan viedessä vanha tuottajansa Dr. Luke oikeuteen seksuaalisesta väkivallasta, ja räpiköidessään sen myötä irti myös vanhasta levy-yhtiöstään Sonysta, on tapaus poikinut myös useita muita oikeusjuttuja, ja monimutkainen oikeustaisto jatkuukin osittain edelleen.

Kenties juuri tässä viitekehyksessä uusi kappale onkin erityisen koskettava. Keshan aiempi soundi on liikkunut vahvasti tanssipopin ja tunnistettavan, puhemaisen laulun ympärillä. Praying esittelee kuitenkin täysin uudelleen syntyneen, vahvan artistin joka muistuttaa enemmän Lady Gagaa ja jotain aivan uutta kuin sitä vanhaa tunnistettavaa Keshaa.

Jos laulajan edelliset hitit saivat tanssijalan vipattamaan, tämä uusi artisti veteleekin sitten kaikista oikeista sydännyöreistä. Allekirjoittaneella on pala kurkussa ja roska silmässä.

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.