Juulia – Mul oli ikävä mua

 

Okei, tiedän, että tänä vuonna on jo julkaistu ihan mielettömän ihania kesäbiisejä ja julkaistaan varmasti vielä lähikuukausienkin aikana. Siitäkin huolimatta, Juulian uusi biisijulkaisu on henkilökohtaisesti ykkössijalla parhaaksi kesähitiksi tänä vuonna.

Kuulin itse tämän biisin ennakkoon runsas viikko sitten ja olen siitä saakka kuumeisesti odottanut sen julkaisua. Mul oli ikävä mua on upea niin monella tapaa, se on kepeä, oivaltava ja raikas, mutta samalla jotenkin nostalgisoi myös vähän vähemmän kepeitä hetkiä.

Aihe on myös itselleni tärkeä sillä se on ollut mielen päällä koko elämäni ajan. Uskon siihen, että kaikki menettävät itsensä elämänsä aikana tavalla tai toisella joskus, jotkut enemmän ja jotkut vähemmän. Jotkut ovat sille varmasti alttiimpia kuin toiset. Jokainen etsii joskus itseään.

Ja itsensä voi menettää niin monella tavalla. Joskus sitä välittää liikaa siitä mitä muut ajattelevat ja sitä ikään kuin katoaa toisten ihmisten mielipiteisiin. Joskus itsestään muovaa puolivahingossa tunnistamattoman sopiakseen yhteiskunnan tarjoamiin malleihin. Välillä sitä katoaa parisuhteeseen, työhönsä… joskus itsensä kadottaa raskaammista syistä. Itse huomasin esimerkiksi pahimman masennusjaksoni aikana surevani kaikkein eniten oman itseni menettämistä, kirjoitinkin siitä silloin muutama vuosi sitten täällä.

Siksi tämä kappale on minusta henkilökohtaisesti niin ihana, se on kuin tyyntä myrskyn jälkeen. Ehkäpä jopa se ensimmäinen hymy, sen jälkeen kun ei ole hymyillyt pitkään aikaan. Aivan ihana tsemppibiisi tälle kesälle, pidän tästä niin paljon. Pidätkö sinäkin?

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.