Noin viikon biisit #25

365 päivää, 365 biisiä. Postaussarja seuraa bloggaajan hiljattaisia biisifiilistelyitä sekä blogin vuosisoittolistalle ja Rosvojen Viikkosaalis -soittolistalle nostettuja biisejä vuonna 2017. Syynissä niin vuoden kuumimmat biisit kuin yleisetkin biisifiilistelyt!

 

Beth Ditto – Fire

Tää on heittämällä siistein biisi vähään aikaan ja siksi halusinkin nostaa tämän heti postauksen ensimmäiseksi. Fire on ensimmäinen maistainen Gossip-yhtyeen solistina tutuksi tulleen Beth Ditton ensimmäiseltä sooloalbumilta Fake Sugar. Bändi julkaisi viimeisen albuminsa vuonna 2012 ja Ditto varmisti bändin hajoamisen viime vuonna. Sitä on näemmä kuitenkaan turha jäädä suremaan jos soolomatsku kuulostaa näinkin mahtavalta!

 

Halsey – Now Or Never

Häpeäkseni voin myöntää, että löysin Halseyn 2015 ilmestyneen BADLANDS -albumin vasta muutama kuukausi sitten. Rakastuin siihen heti. Plussaa myöhäisessä löydössäni oli kuitenkin se, ettei uutta materiaalia tarvinnut odottaa niin pitkään kuin reaaliajassa olisi tarvinnut. Seuraava levy Hopeless Fountain Kingdom julkaistaan kesäkuussa ja jos Now or Never antaa siitä yhtään osviittaa, on luvassa odottamisen arvoinen levy!

 

Janice – Love you like I should

Hehkutin jo tammikuussa Janicea löydettyäni artistin jostakin Spotifyn syövereistä. Olen sittemmin jäänyt pohtimaan mikä artistissa ihastutti niin kovasti. Uuden Love You Like I Should -kappaleen kohdalla taisin löytää vastauksen! Musiikki kuulostaa nimittäin jollakin tapaa todella paljon suurelta brittisuosikiltani Hurtsilta, vain lauluissa kuullaan kohtalokkaan miesäänen sijaan erittäin vahva naisääni.

 

Michael Monroe – One foot outta the grave

Michael Monroe julkaisi uuden singlen One Foot Outta The Grave, joka on mukana myöhemmin tänä keväänä julkaistavalla kokoelma-albumilla. Lisäksi Monroesta aletaan tänä keväänä kuvata dokumenttielokuvaa, joka tulee elokuvateattereihin ensi syksynä. Elokuvan ohjaa ja tuottaa Saku Perintö, jonka aiempaa ansioluetteloa ovat mm. Mikael Gabrielin Elämä, Raskasta Joulua Special ja Kotiteollisuus-elokuva. One Foot Outta The Grave ei tarjoa mitään kovin uutta ja erilaista, mutta on ihan mainiota paahtoa, sellaista keväistä joka sopii hyvin festarikesän odotteluun.

 

Noin viikon biisit 2017

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.