Takida

Pohjoismaissa valtavaan suosioon noussut ruotsalaisbändi Takida toi kevätkiertueensa Suomeen ja raidasikin läpi Suomen maan niinkin laajalti kuin Oulussa, Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä ja Turussa! Pakko myöntää, että itselleni bändi oli keikkaa ennen vieras, mutta illan avasi Ryan Star, josta kirjoitinkin jo eilen ja hän oli saanut minut houkuteltua paikan päälle.

Vaikka Ryan Starin näkeminen tekikin minut äärimmäisen onnelliseksi, pakko myöntää, että olin aika iloinen myös siitä, että jäin katsastamaan myös Takidan livenä. Bändi tarjosi hyvää menoa sekä meininkiä ja kieltämättä mielelläni tsekkaisin bändin uudestaankin!

Alla kevyt kuvagalleria viime viikon keikalta!

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.