Noin viikon biisit #21

365 päivää, 365 biisiä. Postaussarja seuraa bloggaajan hiljattaisia biisifiilistelyitä sekä blogin vuosisoittolistalle ja Rosvojen Viikkosaalis -soittolistalle nostettuja biisejä vuonna 2017. Syynissä niin vuoden kuumimmat biisit kuin yleisetkin biisifiilistelyt!

 

Beachheads – Una

Arvatkaa mitä! Norjalaisen metallipunkin uraauurtajan Kvelertakin kitaristi Vidar Landa sekä basisti Marvin Nygaard ovat perustaneet power-pop -yhtyeen joka kantaa nimeä Beachheads. Bändin omaa nimeä kantava debyyttialbumi ilmestyi viime viikolla, tässä sen kunniaksi yksi raita.

 

Aleksanteri Hakaniemi – Filmi Katkee

*eternal screaming* (lisää täällä)

 

Mikael Gabriel x Isac Elliot – Liikaa sussa kii

Mikael Gabrielin ja Isac Elliotin salaperäinen somehärnäys päättyi viimein kun kaksikko julkaisi kolmeraitaisen pläjäyksen yhteisiä biisejä. Liikaa sussa kii on näistä raidoista selkeästi se, mikä edellä yhteistä EP:tä on lähetty promoamaan. Ajatuksia julkaisusta kokonaisuudessaan luvassa myöhemmin!

 

Saara – Permission to love

Saara on näkynyt toki vahvasti suomalaisessa mediassa, etenkin televisiossa, mutta musiikin saralla on ollut hiljaista. Nyt odotus on kuitenkin palkittu, sillä Saara on julkaissut uuden Permission To Love -kappaleen — pianovoittoisen balladin, joka muistuttaa, että jokaisella on oikeus rakastaa. Nyt ainoastaan ihmetyttää Saaran aiemmin jukaistun debyytti-EP:n katoaminen Spotifysta, nyt kun kuunneltavissa on ainoastaan kappale Honey. Höh, se oli nimittäin mainio EP.

 

Mikko Harju – Sinä Riität

Rakastamisesta puheenollen, myös itsensä rakastaminen on aivan yhtä tärkeää. Siitä muistuttaa nyt myös Mikko Harju. Voimauttava Sinä Riität on Mikko Harjun neljäs biisijulkaisu.

 

Minus The Bear – Invisible

Edellisestä Minus The Bearin albumista on jo lähes viisi vuotta, onneksi tähän saadaan pian muutos kun poppoo julkaisee kuudenennen albuminsa Voids maaliskuun alussa. Kyseessä on ensimmäinen albumi ilman bändin aiempaa rumpalia Erin Tatea, joka lähti bändistä kaksi vuotta sitten.

 

Noin viikon biisit 2017

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.