Noin viikon biisit #15

365 päivää, 365 biisiä. Postaussarja seuraa bloggaajan hiljattaisia biisifiilistelyitä sekä blogin vuosisoittolistalle ja Rosvojen Viikkosaalis -soittolistalle nostettuja biisejä vuonna 2017. Syynissä niin vuoden kuumimmat biisit kuin yleisetkin biisifiilistelyt!

 

 

Emeli Sandé – Hurts

Jotkut sanat ja lauseet soivat mielestäni lauluissa tosi kauniisti ja sulavasti, niin että ne kuulostavat melkein runoudelta vaikkei niitä lausuttaisikaan poeettisen hitaasti ja vahvasti. Tämä biisi on yksi sellaisista joissa mielestäni sanat soivat tosi kauniisti yks yhteen musiikin kanssa.

 

Nelli Matula – Lemmikki

Jotenkin nautiin siitä, että Suomen musiikkikentälle on saatu tämmönen mimmi, joka ownaa itsevarmuutensa näin törkeellä tavalla. Kudos! Matulan toinen sinkkubiisi sai hiljattain videon, kas tässä olkaa hyvät:

 

 

She & Him – All I Want For Christmas is You

Yritin niin pitää joulubiisini minimissä tästä postauksesta ja mielestäni pärjäsin aika hyvin! Tämä yksi oli kuitenkin pakko nostaa esille, sillä onneksi Alice & June -blogissa vinkattiin

 

Mikael Gabriel – Loistat Pimeäs

Eilen julkaistu Loistat Pimeäs on Mikael Gabrielin ensimmäinen sinkku sitten huikean suosion saavuttaneen Vain Elämää -kauden biisijulkaisujen! Enemmän poppiin kuin hip hoppiin taipuvainen biisi esittelee erityisesti Mikael Gabrielin taitoja laulajana, mutta sanataiturointiakin toki kuullaan kappaleen aikana.

 

The Pretty Wreckless – Fucked Up World

Aaaaah, tällainen tyttöenergia jotenkin toimii aina! The Pretty Reckless on aina muistuttanut minua melkoisesti Courtney Loven leadaamasta Hole-bändistä ja tämä biisi on hyvä esimerkki siitä minkä vuoksi. Hyvää mimmienergiaa!

 

Zayn & Taylor Swift – I don’t wanna live forever

Empiirisen tutkimukseni tuloksena mielestäni tämä kappale kestää tämän viikon biisinostoista eniten peräkkäistä toistoa, sekä sopii hyvin tunnelmanluojana. I don’t wanna live forever kuullaan ensi vuonna ilmestyvällä Fifty Shades of Grey -elokuvan jatkopätkän soundtrackilla.

 

J. Cole – She’s Mine pt. 1

J.Cole julkaisi uuden, neljännen albuminsa 4 Your Eyez Only joulukuun alussa ja kyseessä on kymmenen raidan tummasävyinen matka tunnelmoivan hiphopin taistelutantereella. Erityissuositus pimeisiin ja kylmiin iltoihin. Peukku!

 

Noin viikon biisit 2017

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.