Noin viikon biisit #14

365 päivää, 365 biisiä. Postaussarja seuraa bloggaajan hiljattaisia biisifiilistelyitä sekä blogin vuosisoittolistalle ja Rosvojen Viikkosaalis -soittolistalle nostettuja biisejä vuonna 2017. Syynissä niin vuoden kuumimmat biisit kuin yleisetkin biisifiilistelyt!

 

Mac Miller – My favorite part feat. Ariana Grande

Smoothia kuin suklaapirtelö ja Ariana Grande on tietenkin suloinen kirsikka joka kruunaa koko komeuden. Jollakin omituisella tavalla tämän sinkun kansi on kappalettaan kuvaavin kansi aikoihin.

 

Rosi – Kuka kaipaa kusipäätä

Rosin musiikissa kuuluvat nuoren naisen kasvukivut, mimmienergia sekä suorapuheinen tilitys unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Kuka Kaipaa Kusipäätä on Rosin debyyttisinkku. Joskus sitä tarvitsee vain pari lasillista viiniä ja jonkin tämänkaltaisen rallatuksen, jotta tajuaa, että ansaitsee itsekin parempaa. Ladies amirite?

 

Alessia Cara – Scars to your beautiful

Kehonkuvaa käsittelevät biisit jotenkin koskettavat minua aina, ja tässä on aika kaunis sellainen. Muistakaa, että olette tosi ihania juuri sinunlaisinanne!

 

Haamu – 2.0.

2.0. on kuun alussa ilmestyneen tuplasinkun toinen raita. Tässä on sitä jotain.

 

Suvi – Stronger Than You Think

En rehellisesti tiennyt, että kyseessä on viimeisin Voice of Finland -voittaja, sillä en ole katsonut ohjelmaa sitten ensimmäisen kauden. Mutta piru vie! Jos Suomen voittajaääni kuulostaa tältä, niin meidän asiathan on ihan hyvin!

 

Asa – Avar Uus

Asa, mitä ihmettä teet? Ihanaa! Tyyppi päättikin julkaista aivan yhtäkkiä ja yllättäen viime perjantaina uuden levyn. Avar Uus -nimeä kantava kahdeksanraitainen plätty on tiukka kahdeksan kappaleen puolituntinen, joka maalailee ympärilleen aika tummaa ja lejailevaa äänimailmaa. 

 

Shawn Mendez – Mercy

Ainakin kolmella elämäni eri ihmisellä on soinut tämä biisi nyt päässä niin kovasti, että sitä on ollut pakko myös rallatella aamusta iltaan. Tällä viikolla päätin liittyä tähän iloiselta vaikuttavaan lahkoon.

 

John Mayer – Love on the weekend

Elin elämässäni erään hyvin synkän ja sydänrikkoisen vuoden aikanaan, tuolloin luukutin John Mayerin Battle Studies -levyä aamusta iltaan niin paljon, että jälkikäteen on ollut jotenkin hankalaa palata miehen tuotannon pariin. Love on the weekend on ensimmäinen sinkkulohkaisu John Mayerin ensi vuonna (!!) julkaistavalta The search for everything -levyltä.

 

Sick Puppies – Stick to your guns

Ja rock’n’roll olisi muka vainaa, pah. Tämä post-grungea henkivä kolmikko tarjoilee ainakin aika maukkaita herkkuja – Stick to your guns oli ensimmäinen sinkku bändin toukokuussa julkaistulta viidenneltä albumilta Fury.

 

Icona Pop – Brightside

Tulipas tästä biisistä jotenkin ihan äärimmäisen hyvä mieli! Kaikki arjen murheet kaikkoavat kun tämä biisi vie jonnekin hattarapilvelle kellumaan. Brightside on toinen sinkkulohkaisu ruotsalaisen elektropop-kaksikon seuraavalta levyltä.

 

Noin viikon biisit 2017

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.