Noin viikon biisit #13

365 päivää, 365 biisiä. Postaussarja seuraa bloggaajan hiljattaisia biisifiilistelyitä sekä blogin vuosisoittolistalle ja Rosvojen Viikkosaalis -soittolistalle nostettuja biisejä vuonna 2017. Syynissä niin vuoden kuumimmat biisit kuin yleisetkin biisifiilistelyt!

 

Profeetat – Sinuhe

Omasta mielestään parhaita molemmat, siis Elastinen ja Cheek yhdistivät voimansa ja tunnetaan nyt kaksikkona nimeltä Profeetat. Ensimmäisellä Sinuhe-biisillä kuullaan Elastista, joka viime vuosien hymypoikavibojen sekä -julkaisujen jälkeen nähdään pitkästä aikaa jälleen vanha tuttu uho päällä. Cheek taas kuullaan huomattavasti positiivisemmissa tunnelmissa kuin viime vuonna julkaistulla Alpha Omega -levyllä.

 

The XX – On Hold

Taattua tunnelmointia The XX:ltä. Ei lisättävää.

 

Noah Cyrus – Make Me Cry ft. Labrinth

Hei, tiesittekö että Miley Cyrusin sisko Noah tekee myös musiikkia? No, tässäpä teille kuunteluun Noah Cyruksen perheen kuopuksen ensimmäinen biisijulkaisu Make Me (Cry). Vierailemassa biisillä kuullaan Labrinth.

 

Martta Hakala – Pidät Kii

Lämmintä tunnelmointia joulukuun pimeisiin iltoihin tarjoaa Martta Hakala, jonka edellisestä julkaisusta on kulunut jo huikeat viisi vuotta. Uusi tuleminen on huomattavasti kypsempi ja maalailevampi kuin edeltäjänsä. Innolla odotan mitä tulevaisuus tuo tälle nuorelle tähdelle!

 

Haloo Helsinki! – Rakas

Vihdoin Haloo Helsinki! tekee paluun — ja näyttävän sellaisen; uuden Rakas-singlen ohessa julkaistiin myös paluukonsertti Tallinnan Saku-suurhallissa maaliskuussa. Rakas tarjoaa kuristavan tummaa tunnelmaa sekä vahvoja suomi-iskelmäviboja jostakin kymmenien vuosien takaa, kuitenkin tutulla Haloo Helsingin asenteella.

 

Erin – Gangsta

Miltä kuulostaa biisi jossa on ihan kaikkea, siis aivan kaikkea? Varmaankin tältä. Gangsta kulkee eteenpäin kuin höyryjuna siten, että sopii vain pitää hatusta kiinni ja toivoa, että pysyy mukana.

 

Noin viikon biisit 2017

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.