SANNI – Oo se kun oot ft. Paperi T

 

Sekä Sanni, että kappaleella vieraileva Paperi T ovat itselleni henkilökohtaisia artisteja mikä sekin vaikuttaa omalla rytmillään siihen miten sulatan koko biisin. En olisi itse voinut parempaa kaksikkoa keksiä; kaksi maamme suurta edelläkävijää ja sukupolvemme tarinankertojaa samalla raidalla.

Silti, kun Oo se kun oot julkaistiin, en pitänyt siitä. Kyse ei ollut siitä että se olisi ollut mielestäni jotenkin huono. Päinvastoin. Kyse oli siitä, että se oli mielestäni ahdistava. Se taas kertoo siitä, että se kosketti minussa jotakin sellaista jota en ollut aivan valmis vielä käsittelemään.

Nyt, lähes päivälleen pari kuukautta myöhemmin minua ahdistaa edelleen, mutta olen jo antanut biisille luvan koskettaa. Olen valmis.

Kappaleen musiikkivideo jatkaa samanlaista kuvakerrontaa kuin mitä kappale tarjoaa tummalla äänimaailmallaan. Sanni vitkuttelee eteisessä ja katsoo suoraan sieluun samalla kun Paperi T tuijottaa nurkkaan. Tätähän se on. Loppumattomia öitä, kiusaantuneita keskusteluita, välähdyksiä, epävarmoja katseita, ohutta valonkajetta jossakin pimeydessä. Aikamme seurustelukulttuuri typistettynä neljään minuuttiin.

Tsekkaa video alta!

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.