Dye My Hair EP (Alma)

 

Viimeisen viikon verran soittimessani on päivittäin pyörinyt luupilla lähinnä samat neljä kappaletta. Nimittäin Alman neljän raidan Dye My Hair -EP. Jumalauta. Onko mitään mahtavampaa kuin yhdistelmä luontaista lahjakkuutta ja kunnianhimoa? Kansainvälisen uran kanssa flirttaileva Alma on kuultu vierailemassa; saksalaisen DJ:n Felix Jaehnin kanssa tehy Bonfire lähti hienosti ja Karma soi piru vie päässäsi aamusta iltaan halusit tai et.

Koko EP:n biisit edustavat elektronista, urbaania poppia jotka nojaavat Alman vahvaan ja tunnistettavaan ääneen. Tämä onkin Alman valttikortti – tuo ääni on käsittämätön, erityinen ja tunnistettava. Lisäksi Almaa esiintyy mediassa ja haastattelussa karismaattisena, mutta sympaattisena tyyppinä jolla on fiksut jutut ja hyvä huumorintaju. I’m a fan.

Kuunnelkaa nyt herranjesta!

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.