Vesala

Kuten kirjoitinkin täällä aiemmin, Vesalan soolodebyytti iski ja kovaa. Täysin ymmärrettävästi Paula Vesala olikin siis minulle henkilökohtaisesti yksi eniten odottamiani esiintyjiä kesän festareilla.

Enkä selkeästi ollut ainoa.

Provinssirockin eturivissä tytöt ja pojat itkivät vuolaasti kun tämä nainen — mahdollisesti Suomen coolein nainen — nousi Woodland Stagelle lauantai-iltana.

Eikä Paula Vesala petä koskaan. Tahtoisin toki vuodattaa tähän pitkästi siitä kuinka Pemsujen katoaminen lavoilta jätti kesän festareille suuren aukon jota on vaikea paikata, mutta tässä ei ole kyse siitä. Vesala nousi Provinssin lavalle “uutena” artistina ja vaikutti vilpittömän iloiselta kaikista ihmisistä, jotka olivat saapuneet katsomaan esitystä.

Ja niitä ihmisiä oli paljon. Woodland Stagen edusta tulvi ihmisiä pidemmälle kuin silmä jaksaa kantaa. Esitys, jonka olisi helposti voinut siirtää päälavallekkin. Paula Vesala — oot vaan niin siisti.

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.