Voita liput Stadin Juhannukseen!

Etkö omista kesämökkiä? Ovatko kaverisi kaikonneet omillensa? Onko Juhannus sinunkin jokavuotinen murheenkryynisi? Ei hätää! Lonnan saarella järjestetään tänä vuonna 23.-24. kesäkuuta ensimmäistä kertaa Stadin Juhannus, joka voi pelastaa sinutkin!

 

 

Uudella, idyllisellä tapahtuma-alueella esiintyvät mm. hittilistoille reggaepopin kautta kurotteleva Reino Nordin sekä ylistetyn soolodebyyttinsä juuri julkaissut laulaja-lauluntekijä Mikko Joensuu. Ohjelmaa täydentävät lisäksi Liekin manttelinperijäksi hehkutettu folkprogeyhtye Tanssiva Karhu, blues-väritteistä suomirockia omaperäisellä otteella esittävä Lopunajan Mies, Stockers! -yhtyeen sivuprojektista ensisinglellään suoraan soittolistoille ampaissut Kauriinmetsästäjät, energinen rap-kaksikko Sofa ja eteerinen indie-duo Cats of Transnistria

Emmekä tietenkään unohda sitä, että juhannuksen aikana lavalle nousevat myös Paperi T, Elias Gould, Töölön Ketterä, Lake Jons, The Hearing, Tuuttimörkö ja Kuparilinna. Jos voisin käyttää blogissani emojeita, nyt olisi liekkien paikka.

Kaksipäiväinen, juhannusaattoon huipentuva tapahtuma käynnistyy torstaina, joten viikonlopuksi muualle suuntaavatkin ehtivät mukaan. Intiimin tunnelman takaava tapahtuma-alue on rajattu muutamalle sadalle juhlijalle, ja sään pakottaessa käytössä on katettuja sekä sisätiloja.

 

Voita itsellesi liput!

Vaikkapa sen kunniaksi, että Helsinki saa maaperälleen näinkin ihastuttavan merellisen tapahtuman, ja myöskin vähän sen kunniaksi, että kaupungissa on nyt juhannuksenakin tekemistä, arvon yhdelle onnekkaalle sekä tietenkin tuon onnekkaan ystävälle kahden päivän rannekkeet! Woop woop! Osallistua voit kommentoimalla alle, muistathan täyttää sähköpostiosoitteesi. Osallistumisaikaa on maanantaihin 20.6. Osallistujille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Arvonta on päättynyt. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.