Noin viikon biisit #10

Noin viikon biisit esittelee tulokkaita, uutta musiikkia ja muita Musiikkiblogin hiljattaisia suosikkeja.

 

Colorblue – I’m the war

 

Ikinä – Magic Mike

Olin aivan fiiliksissä kun kuulin bändin esikoisbiisin Terapiaa. Se kuulosti yksinkertaisesti niin törkeen hyvältä, aihepiiri kosketti itseä ja videokin helli näköaisteja. Siitä saakka olen odottanut lisää ja viikko sitten pamautti IKINÄ vihdoin ilmoille uuden biisin Magic Mike, joka sai tänään rinnalleen myös musiikkivoden – täynnä hikisiä vatsalihaksia, tottakai.

 

Muse – Aftermath

Ison-Britannian suurimpiin yhtyeisiin lukeutuva Muse on kiertänyt tänä vuonna suurella maailmankiertueellaan ja saapuu tänään myös loppuunmyydylle areenakeikalle Suomeen! Vastikään listaykköseksi singahtaneen Drones -albuminsa julkaissut Muse päästää yleisön tänään harvinaislaatuisen lähelle yhtyettä sillä tänä iltana lava löytyykin areenan keskeltä ja fanit pääsevät sen ympärille. En voisi olla enempää innoissani!! Hartwall Areena, oletko valmis?

 

Paleface – Emme suostu pelkäämään

Paleface on mielestäni ehkä siisteimpiä äijiä mitä Suomesta löytyy. Tämä musiikkivideo ei ainakaan hälvennä tuota kuvaa. Uusi Palefacelle tuttuun tapaan kantaaottava sinkku sai kaveriksensa myös musiikkivideon, jossa vilahtaa tuttuja naamoja aina kansanedustaja Paavo Arhinmäestä ja Solosesta Riku Rantalaan ja Tunna Milonoffiin.

 

 

Kasmir – Nutellaa ja jutellaa

Mitä enemmän uusia biisejä droppaillaan Kasmirin tulevalta levyltä, sitä enemmän minua alkaa kiinnostaa mitä ihmettä sieltä on oikein tulossa. Mainitsin eilenkin teille siitä kuinka mahtavaa mielestäni on, että Suomen maaperältä löytyy nykyään artisteja, joiden tapa kirjoittaa biisejä on äärimmäisen nokkela. Tässä on taas yksi mahtava esimerkki siitä. Nutellaa ja Jutellaa esittelee uuden ja yllättävän puolen Kasmirista, sellaisen jonka tahtiin on vaikea olla tanssimatta.

 

Erakossa – Undercover Lover

Ulkona sataa ehkä vettä, mutta tässä olisi teille ripaus kesää. Erakossa on vuonna 2014 alkunsa saanut yhden miehen yhtye, jota on kuvailtu suomirockin, punkin ja hiphopin yhdistelmäksi.

 

Bastille – Good Grief

Ihanaa miten jokainen nyt julkaistu biisi suorastaan hehkuu kesää ja hyvää fiilistä. Fiilikseltään yhdistän biisin jotenkin automaattisesti Imagine Dragonsin kappaleeseen On Top Of The World, sen ystäville suosittelen siis tsekkaamaan myös tämän! Bastillen Bad Blood -levy iski itseeni niin kovaa, että se oli pakko hommata ihan fyysisenäkin kopiona omaan levyhyllyyn. Tällä viikolla ilmestynyt Good Grief on ensimmäinen sinkku tänä vuonna ilmestyvältä Wild World -albumilta ja lupailee sitä hyvää.

 

 

Noin viikon biisit 2016

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.