Hello I’m Saara EP (SAARA)

Pari ajatusta Saarasta: Maaliskuussa Saara pudotti melko yllättävänkin pommin kun kertoi lähteneensä levy-yhtiöstään Capitol Recordsista sen vuoksi, että hänen tuottajansa ja levy-yhtiö päätyivät ratkaisemattomiin erimielisyyksiin. Sittemmin hän on jatkanut musiikin tekoa itsenäisesti ilman suurta levy-yhtiötä ja on ollut helppo huomata kuinka Pietarsaaresta Los Angelesiin muuttanut Saara on saanut silminnähden palonsa takaisin.

Olen ollut erittäin musiikinnälkäinen Saaran suhteen koko tämän ajan. Pidin Ur Cool -kappaleesta, jota Saara on sittemmin tunnustanut vihaavansa sillä se ei edustanut häntä artistina. Pidin siitä joka tapauksessa. Huomasin kuitenkin pian, että kappale ei kestä kauheasti kulutusta sillä siinä ei ole tarpeeksi tarttumapintaa. Saaran uusi soundi sen sijaan riipaisee syvältä ja uusi kolmiraitainen EP esitteleekin täysin uuden Saaran – kenties sellaisen joka tuntuu olevan harvinaisen onnellinen siitä missä on juuri tällä hetkellä sekä selkeästi nauttii siitä mitä tekee.

Päivän biisinä EP:n raita Honey, mutta kannattaa ottaa haltuun myös plätyn kaksi muuta biisiä!

 

1 Comment

  • Reply jonroan 05/2016 at 3:00 pm

    Tajuton biisi , sai kyyneleet silmään jo ensi kuulemalla . Tuntui kun koko kappaleen ajan putoaisi korkealta kalliolta kohti syvää merta , mutta silti putoaminen ja kaiken päättyminen on jotenkin okei ja kaikki on ja tulee olemaan hyvin , vaikka vähän sattuukin .

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.