Noin viikon biisit #8

Noin viikon biisit esittelee tulokkaita, uutta musiikkia ja muita Musiikkiblogin hiljattaisia suosikkeja.

 

Watsky – Sloppy Seconds

George Watskylla on sana hallussa sanonnan kaikissa merkityksissä. Niin lavarunouden kuin sittemmin hip hopinkin saralla ansioitunut Watsky on erityisen taitava havannoimaan politiikkaa ja sosiaalista kulttuuria. Uusi levy julkaistaan elokuussa, mutta jotain pitää kuitenkin kuunnella siihen saakka. Tässä siis muutaman vuoden takaisessa kappaleessa on jotakin hieman vittumaista, mutta samalla jotain lämminhenkistä, liikuttavaa ja samaistuttavaa. Plussan puolelle mennään ja tämä onkin suosikkini Watskylta!

 

Ina – Feel Your Body

Olen suunnattoman innoissani siitä kuinka laadukasta ja monimuotoista musiikkia Suomessa nykyään tehdään. Tämä kappale ihastutti minua ihan hirveästi jo pelkästään sensuellin rauhoittavalla tunnelmallaan. Artistinimellä Ina musisoiva 23-vuotias saattaa olla tuttu vuoden 2011 The Voice -laulukilpailusta, mutta on tuoreesta tuorein lisäys Suomen musaskeneen.

 

Kauriinmetsästäjät – Olisit vaan sanonu

Tänään päivän biisissä on pieni hönkäys kasaria, toiveikas ripaus kesää ja tunnistettava tarina lauantaidiskoista ja mahanpohjatunteista. Jos kappaleen sanat eivät ankkuroisi sitä meidän maakamarammelle, ei se kuulostaisi kovin suomalaiselta. Tässä tapauksessa tuo kansainvälisyys on erittäin positiivinen asia. Kyseessä on Kauriinmetsästäjien ensimmäinen kappale joten bändin matka on vata lähtöviivoilla!

 

Anna Abreu – Kaikki mussa rakastaa kaikkea sun

Ihastuin tähän kappaleeseen jo heti ensikuulemalta Abreun esiintyessä Suomen Saturday Night Livessä. Tässä biisissä on jotain äärimmäisen suloista. Tämä on myös ensimmäinen kappale johon olen ihastunut näinkin paljon Anna Abreun vaihdettua suomen kieleen. Ai että, mulla on sydän ihan sykkyrällä.

 

Matti – Enempää En Kerro

Matti on tamperelainen laulaja-lauluntekijä, jonka debyytti-ep Pahan mielen lauluja julkaistiin huhtikuussa 2016. Livenä Matti esittää laulujaan riisuttuina versioina kaksin kitaransa kanssa.

 

 

Noin viikon biisit 2016

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.