Cancer Bats

Debyyttialbuminsa vuonna 2006 julkaissutta metallin ja punkrockin nimeen vannovaa Cancer Batsia tituleerataan usein Kanadan ahkerimmin keikkailevaksi bändiksi. Aiemmin tänä vuonna julkaistun “Searching For Hero” -albumin sanotaan olevan Cancer Batsin kaikkien aikojen kovin levy. Tiukassa livekunnossa oleva bändi on kerännyt ehdokkuuksia mm. Metal Hammer Golden Gods Awards -palkintogaalassa.

Cancer Bats päätti eilen kuuden viikon rundinsa ympäri Englantia ja muuta Eurooppaa Helsingin Tavastialle. Paikalle oli saapunut ihmisiä vain kourallinen, mutta tunnelma oli silti katossa. Minua jaksaa aina ihmetyttää kuinka vähän yleisöä Cancer Batsin Helsingin keikoille on eksynyt lähivuosina sillä bändi keikkailee Suomessa kuitenkin tasaisin väliajoin ja livemeininki on aina katossa.

Onneksi bändi kuitenkin nähdään vierailemassa edelleen ainakin toistaiseksi Suomen maankamaralla! Tästä otettiin eilenkin Tavastialla suuri ilo irti.

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.