Kasmir

Tunkeuduttuani kuvausalueelle Ruisrockissa ennen Kasmirin keikkaa, en voinut olla huomaamatta poikkeuksellisen hyvää energiaa yleisön joukossa. Osa eturiviläisistä nyki kuvaajia hihasta ja pyysi ottamaan kuvia, osa kikatteli ja odotteli innoissaan keikan alkua. Ilmassa oli täydellisen, raikkaan kesäillan tuntua.

“Päällimmäisenä Ruisrockista jäi mieleen se yleisön järjetön määrä ja keikan aikana vallinnut fiilis. Se vaan meni tunteisiin. Valkoista Kohinaa -biisin kohdalla ajattelin, että mahtaa famu olla ylpeänä katsomassa tuolta jostain”, Kasmir kuvaili itse ensiesiintymistään Ruisrockissa.

 

 

“Tää keikkakesä on eronnut siinä mielessä, että meillä on ollut pidempi setti ja isompi bändi. Jengi on myös tiennyt biisit paremmin kuin viime kesänä et ei oo ollu sellasta pelkän Vadelmaveneen venaamista.”

 

“Eniten tänä kesänä on koskettanut ihmisten pyyteetön ilo noilla keikoilla. Jengi on vaan ollut niin hyvissä fiiliksissä ja laulanut mukana joka biisissä! Tuntuu niin uskomattomalta, että on luonut jotakin sellaista mikä saa tollaset fiilikset päälle.”

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.