Roope Salminen & Koirat

Roope Salminen & Koirat juhli viime torstaina vilkkaan keikkakesän lisäksi myös 200:tta keikkaansa Helsingin legendaarisella Tavastialla. Taiteiden yönä tuttuun tapaan lavalle noussut bändi järjesti jo perinteeksi muodostuneet kekkerit vuosittaiseen tapaan.

Kuten kirjoitin täällä jo aiemminkin, on Roope Salminen & Koirat ollut mahtava uusi tuttavuus itselleni tämän kesän festarilavoilla. Torstai-iltana tuntui siltä kuin koko kesän hyvä energia ja auringonpaiste olisi tarttunut mukaan ja purkautunut Tavastian lavalla. Fiilis salissa oli aivan loistava! Illan aikana lavalla nähtiin itse kahdeksanhenkisen orkesterin lisäksi myös Pete ParkkonenTippa-T, Paperi T, Archie Cruz, Axl Smith, VilleGalle, Ukko Heinonen, Ida Paul sekä Eppu Salminen.

 

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.