Ruisrock 2015

 

Hyvää huomentapäivää Naantalista, Turun naapurustosta! Olen melkein toipunut Ruisrockin jälkitohinoista, mutten aivan vielä kuitenkaan. Aurinko helli festarikansaa koko viikonlopun ja itselläni on siitä nyt muistona punertavat rusketusraidat. Ruisrock on itselleni ollut vuosien ajan festareista se jonne lähden kaikkein vastahakoisimmin, mutta kuitenkin aina hieman väkisin sillä kattaus on usein niin kova. Tänä vuonna ei ohjelmistosta löytynyt minulle mitään henkilökohtaisesti kovin sykähdyttävääq, mutta kuitenkin monia kivoja esiintyjiä viikonloppu oli silti pullollaan!

Tarjoilen teille vielä myöhemmin artistikohtaiset kuvagalleriat, mutta tässäpä Ruisrock nopeasti kuvin!

 

 

Ihana Ellie Goulding päätti perjantain Ruisrock -päivän koviin bileisiin. Vaikka pelkästään Ruisrockin lauantai oli myyty ennakkoon loppuun, myytiin perjantaikin lopulta päivän aikana loppuun.

 

 

Kasmir ihmetteli Rantalavan edustalle kerääntynyttä ihmismerta liikuttuneena. Lavalla nähtiin keikan aikana vierailemassa mm. Roope Salminen. Vuoden kesäkumibiisi Vauvoja kuultiin keikan aikana kahdesti sillä yleisö vaati lisää.

 

 

Ruisrockin kallein esiintyjä Pharrell Williams nousi Niittylavalle lauantaina. Omaan makuuni jäi keikka hieman väsyneen tuntuiseksi joten jatkoin jo kesken keikan matkaani katsomaan muita keikkoja. Muu yleisö tuntui kuitenkin syttyvän festarin vetonaulalle.

 

 

Antti Tuisku yllätettiin kesken keikan kultalevyn kera! Sunnuntaina esiintynyt Antti Tuisku nousi Ruisrockin lavalle ensimmäistä kertaa ikinä ja järjesti niin kovat bileet, etteivät kaikki halukkaat mahtuneet edes telttaan. Kyseinen keikka lukeutui mielestäni heittämällä koko Ruisrockin kovimpiin!

 

 

Jo 46. kertaa järjestetty Ruisrock ylitti viime vuoden Ruissalon kansanpuiston yleisöennätyksensä. Festivaalilla juhli viikonlopun aikana yhteensä 95 000 kävijää. Ruisrockin sunnuntaille saapui 25 000 vierasta. Perjantai ja lauantai olivat loppuunmyytyjä 35 000 yleisöillään. Vuonna 2014 festivaali saavutti edellisen ennätyksensä 93 000 kävijällä.

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.