Roope Salminen & Koirat

Jos eilen valitin täällä siitä miten Don Huonojen keikan aikana lavalla tapahtuvat raivarit ja ilmassa lentelevät ärripurrit pistivät vituttamaan ankarasti, oli Roope Salminen & Koirat sille täysi vastakohta. Sen verran hyvän mielen bileet Koirat pistivät nimittäin pystyyn Ruisrockin aurinkoisella Lounalavalla lauantaina!

Naputtelin jo eilisessä kirjoituksessani teille siitä kuinka negatiiviset fiilikset ja energiat tarttuvat helpoksi enkä siksi tahdo nähdä vittusaatanoita ja lenteleviä mikrofoneja keikoillakaan. Sama toimii onneksi myös toisin päin ja kun lavalla on selkeästi hauskaa on lähes mahdotonta olla imemättä sitä hyvää energiaa myös itseensä. Tämä ei varmastikaan ole pienin niistä syistä joiden vuoksi Roope Salminen & Koirat on tällä hetkellä maamme kovimpia hyvän mielen livebändejä ja on ollut myös kaivattu piristysruiske tämän vuoden festarikesässä.

Roope Salmisen & Koirien karavaani jatkaa myös kesän voittokulkuaan sillä  Madafakin Darra jatkaa edelleen Spotifyn ykkösenä. Lavalla kelpaa siis hymyillä ja koska hymy tarttuu, voimme kaikki olla yhdessä iloisia koko kollektiivin menestyksestä. Kippis ja kulaus!

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.