Roope Salminen & Koirat

Perjantai-iltana Provinssin päälavan sulkiessa valonsa, nousivat viereisen Soundi-teltan lavalle Roope Salminen & Koirat. Huolimatta siitä, että Deadmau5 veti populaa samaan aikaan Pink Stagelle, oli Roope Salmista & Koiria saapunut katsomaan täysi teltallinen ihmisiä. Kahdeksan hengen superorkesteri pistikin bileet pystyyn alta aikayksikön.

Itse Roope Salminen nousi koko kansan tietoisuuteen Uuden musiikin kilpailun juontajana sekä Tähdet tähdet -ohjelman kilpailijana vaikka jo aiemmin mainetta olikin kerätty myös näyttelijänä sekä Roope Salminen & Koirat -kokoonpanon keulahahmona. Roope Salminen & Koirat aloitti uransa hiphop-lainamateriaalin parissa, mutta viime aikoina yhtye on kirjoittanut myös omia kappaleita joten kokonaista plättyä odotetaan kauppojen hyllyihin innolla ja vimmalla.

 

 

Roope Salmiselta & Koirilta on myös juuri viime viikolla ilmestynyt uusi single, joka antaa kovan vastustajan tämän vuoden kesähittien mittelöön. Madafakin Darra kiipeää lupaavasti kohti Spotifyn top-listojen kärkeä ja on saatavilla nyt myös iTunesissa mikäli sen tahtoo ottaa haltuun kesänfestareita varten — tai mikäli muuten vain halajaa korvamatoa seurakseen. (Teitä on varoitettu.)

Mikäli Provinssin keikka jäi välistä, voi Roope Salmisen & Koirien megabileisiin ottaa osaa myös Ruisrockissa lauantaina (Lounalava klo 15:30 — 16:30)! Loppukesän keikkakalenteria voi pitää silmällä täällä.

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.