Olavi Uusivirta

 

Hyvää huomenta ja terveisiä Turusta! Olen asemissani ja valmiina Ruisrockin rientoihin, joista palailenkin teille vielä myöhemmin. Nyt palataan kuitenkin vielä hetkeksi Provinssin Saarilavalle, jossa Olavi Uusivirta valloitti ylivuotavalla energiallaan ja tarttuvalla ilollaan.

Suomen arvostetuimpiin uuden polven laulaja-lauluntekijöijhin lukeutuva Uusivirta nousi viime kesänä otsikoihin kun Joensuulainen kaupunginvaltuutettu Marjatta Räty (kd) kauhistui ensivierailullaan Ilosaarirockissa nähdessään Olavin suuteloivan bändinsä jäsenien kanssa lavalla. Ilolla ja innolla odotan minkälaisia kommelluksia Uusivirta keksii tänä kesänä! Ruisrockissa Olavi Uusivirta ottaa Rantalavan haltuunsa huomenna klo. 16:30!

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.