Kasmir

Poppia, soulia ja hiphop-vaikutteita musiikissaan hyödyntävä Kasmir nousi Provinssin Saarilavalle lauantaina Axl Smithin sekä muun taustabändinsä kanssa (lavalla nähtiin vierailemassa myös Saara). 

Viime vuonna Kasmir tuli tutuksi Vadelmavene-kesähitistään ja tänä kesänä radioaalloilla on kuultu mm. vuoden kesäkumibiisiä Vauvoja niinkin ahkerasti, että on Suomen radioiden soitetuin kappale jo toista viikkoa minkä lisäksi se ylitti tällä viikolla myös kultalevyrajan. Ei ollenkaan huono! 

Saarilavan ympäristöön oli lauantaipäivästä kerääntynyt roimasti porukkaa ja aurinkokin uskalsi tulla esiin vaikka muu Provinssi sujui läpikotaisin melko pilvisissä ja sateisissa tunnelmissa. Ehkä Kasmir on Suomen kesälaitumien portinvartija.

Kasmir kiertää tänä kesänä festarilavoja odotetun ripeään tahtiin ja nähdään esimerkiksi tänä viikonlopussa Summer Up- festareilla Lahdessa (Pe 3.7.) sekä Ruisrockissa (La 4.7.)! Muut keikat voi ottaa haltuun täältä ja Kasmirin meininkejä seurata mm. Facebookista.

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.