Photo Diary: Provinssi 2015

Hyvää huomenta ja terveisiä Seinäjoelta! Saavuimme keskiviikon ja torstain välisenä yönä ja liityimme Provinssin rientoihin torstaina iltapäivällä. Provinssi on tänä vuonna käynyt läpi mielenkiintoisia muutoksia taustavoimissaan joten odotin innolla millaiset festarit valtaisivat Törnävän tänä vuonna.

Provinssilla on erityinen paikka sydämessäni sillä se on ensimmäinen festivaali johon olen ikinä elämässäni osallistunut. Viime vuonna Provinssi tiivistyi kaksipäiväiseksi ja päälavakin poistettiin käytöstä kokonaan, tilalle kohosi suuri jättiteltta. Tänä vuonna festivaaliohjelma on jopa huimat neljä päivää pitkä ja ohjelma on kieltämättä aika jäätävän kova.  Festarin pääesiintyjänä nähdään päälavalla lauantaina esiintyvä Faith No More.

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.