Taylor Swift — Blank Space

 

En ole koskaan ennen voinut sietää Taylor Swiftiä. Ensimmäiset kuusi vuotta kyseisen artistin olemassaolosta käytin vahvasti radiokanavan poiskääntämisiin tai television sulkemisiin aina jos neiti Swift sattui sinne putkahtamaan. Jokin Swiftin persoonassa ei vain natsannut ja myös hänen tuotantonsa oli aluksi mielestäni harvinaisen tylsää. 

Sitten jotakin tapahtui, suunnanmuutos – ehkä, mutta We Are Never Ever Getting Back Together alkoikin jo kuulostaa vähän paremmalta. Pian kyseisen kappaleen jälkeen julkaistiin sinkkulohkaisuna I Knew You Were Trouble ja se olikin menoa sitten. Sietokykyni nousi.

Taylor Swiftin persoonassa on edelleenkin jotakin mikä vaivaannuttaa, ja helposti vaihdan edelleen kanavaa jos Swift ilmestyy kuvaruutuun. Radiokanavaa sen sijaan en – nyt käännän volyymia kovemmalle. Shake It Off on ollut viimeisien viikkojen kulutetuin renkutus omissa soittimissani enkä tunnu kyllästyvän siihen väkisinkään. 

Nyt olen saanut nauttia uudesta korvamadosta, kun Blank Space ilmestyi videonsa kanssa youtubeen viime viikolla. 

 

Blank Space

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.